FORENINGER

Ulfborg IF

Ulfborg IF

Ulfborg IF samler og rummer aktiviteter indenfor svømning, gymnastik, fodbold, håndbold og tennis.

Tinghuset

Tinghuset

Tinghuset er kultur og oplevelser for alle. Tinghuset holder til i det tidligere rådhus under Ulfborg-Vemb kommune, og er i dag flot og lækkert indrettet med både erhverv, borgerservice, politi og kulturlokaler.

Ulfborg karateklub

Ulfborg karateklub

Ulfborg Karateklub holder til i Vestjysk Fritidscenter.

Vestjysk kunstforening

Vestjysk kunstforening

Vestjysk Kunstforening.

Vesterhavets Fodboldgolfklub

Vesterhavets Fodboldgolfklub

Fodboldgolf er verdens hyggeligste sport. I Vesterhavets Fodboldgolfklub mødes vi én gang om ugen igennem hele sæsonen til træning. Vi afholder forskellige arrangementer, blandt andet børneturneringer og klubmesterskab og mange af vores medlemmer deltager også i både nationale og internationale turneringer. Et medlemskab af Vesterhavets Fodboldgolfklub giver mulighed for at deltage i alle klubbens træningsaftener og klubaftener og for at spille lige så meget man vil på banen ved Vesterhavets Fodboldgolf (der kan være lukket pga. større arrangementer).

Bredgades Lullebier

Bredgades Lullebier

Bredgades Lullebier er en forening af musik- og sangglade amatører, som 2 -3 gange om året præsenterer shows med musik, sang og underholdning i den tidligere biograf i Ulfborg. Herudover leveres shows og underholdning til eksterne engagementer, firmafester, byfester, fødselsdage m.v. Lullebierne har et stort musikalsk repertoire.

Ulfborg ATV-klub

Ulfborg ATV klub

Ulfborg ATV klub er et tilbud til alle børn og unge der har lyst til fart og spænding.  Hos os, er der plads til alle. – også nybegyndere og de helt små. Klubben har Bl.a.  investeret i 6 maskiner. Desuden er der hjælme og rygskjold til alle. Så det kræver ikke indkøb af udstyr, for at kunne være med. 

  • 2 stk på 50 ccm til de små. De små har en lille bane for sig selv, hvor de stille og rolig lærer hvordan maskinerne skal betjenes. – Maskinernes max hastighed justeres gradvist i takt med at børnene bliver tryg ved det.
  • 4 stk på 110 ccm til de lidt mere øvede. Disse maskiner kører på en større bane der byder på flere sving og større bakker.
  • Medlemskontingent: 450 kr / halvårligt. Støtte/passive medlemmer 50 kr/halvårligt. Indmeldelse kan ske ved at skrive til: ulfborgatvklub@gmail.com

DGI Vestjylland

DGI Vestjylland

DGI Vestjylland ønsker at samarbejde med lokale foreninger om at styrke vestjydernes trivsel, sundhed og tolerance med idræt og motion som afsæt.

Vi er førende indenfor forenings- og lederudvikling og har kompetencer til at vejlede, hjælpe og inspirere dig som foreningsleder til at gøre foreningsarbejdet sjovere og lettere, samtidig med at vi udbyder uddannelser og kurser af høj kvalitet til både foreningsledere og trænere/instruktører.

DGI’s aktiviteter spænder vidt – og vi har stor erfaring med at organisere professionelle stævner, turneringer, events m.m. i samarbejde med vores lokale foreninger.

  •  

Ulfborg Bokseklub

Ulfborg Cykelmotion

Ulfborg cykelmotion

KFUM spejderne

KFUM spejderne

Ulfborg Markedsforening

Ulfborg Markedsforening

Ulfborg Marked blev afholdt første gang i 1840. Markedet afholdes hvert år den anden sidste weekend i august på det grønne område ved Vestjysk Fritidscenter. Gennem årene har Ulfborg Marked udviklet sig fra et rent handelsmarked til et arrangement for hele familien, der løber over en hel weekend. Her er der rig mulighed for at gøre en god handel samtidigt med, at man hygger sig med familien.

Ulfborg Jægerforening

Ulfborg Jægerforening

Tennis klubben

Håndbold

Fodbold

Badminton

Gynastik

AOF

Svømmehal

Lokal historisk arkiv

Bokseklubben

Ulfborg skydeklub

Lions klubben Ulfborg/Vemb

Ulfborg/Vemb Rotary

Ulfborg/Vemb Bridgeklub

Bliv medlem og støt op om Ulfborg By

200 kr. pr husstand

150 kr. pr. pensionst husstand

Kort efter udfyldelsen herunder får du en mail med betalingsoplysninger.

X