Erhvervsliv i Ulfborg og omegen

Ulfborg har et rigt erhvervsliv med væld af handelsmuligheder.  Du finder alt fra daglige indkøb til juridisk bistand blandt de mange erhvervsdrivende

Anlægsgartner

Birch Anlæg

Birch Anlæg er en moderne anlægsgartner som har til mål at levere arbejde i høj håndværkmæssig standard og i en kvalitet som du kan være tilfreds med mange år frem. Vi bestræber os efter at være en seriøs samarbejdspartner der udfører professionelt arbejde. 

Hos Birch Anlæg udfører vi alt indenfor anlægsgartneri som: belægning, anlægning af nye haver, algerens, træfældning, beskæring, opsætning af hegn og snerydning. 

Banker

Sparekassen Thy Ulfborg

Sparekassen Thy – det lokale pengeinstitut i Ulfborg
Vi er en bundsolid garantsparekasse med meget høj kundetilfredshed. Vi tror på, at det skyldes den personlige rådgivning og service, som vi prioriterer meget højt.

Vi har 15 afdelinger i Midt og Vestjylland og servicerer også små og mellemstore virksomheder.


Nye kunder er velkomne så kontakt os og aftal et uforpligtende møde.

Betonvare

Staby Fliser & Hegn

Staby Fliser & Hegn er et dansk familiejet aktiveselskab. Vi har produceret fliser siden 1965, hvilket vil sige vi har over 50 års erfaringen indenfor branchen. Vi producere sten i mange variantioner og farver,  vores fliser kan både bruges til indkørsler, havestier, terrasser og veje. Vi producerer vi også havehegn både i træ og vedligeholdelsesfrit materiale. 

Derudover importerer vi granitprodukter som: granitfliser, granitskærver, kantsten, krukker, havemøbler og meget mere. 

Vi har Danmarks største indendørs udstilling af fliser og hegn på: Industriarealet 47, 6990 Ulfborg. 

Vi står altid klar med gode råd og professionel vejledning i butikkens åbningstider, og du kan altid handle via vores webshop. 

Åbningstider: 
Man-tors: 07:00 – 17:00
Fre: 07:00-16:00
Lør-søn: Lukket.

Bilforhandler og værksteder

StabilService Ulfborg ApS

StabilService Ulfborg APS udføre service og reparation på alle bilmærker, vi udbedre alle typer skader på alle bilmærker og for alle forsikringsselskaber. 
Vi sælger og køber nyere biler, vores speciale er Kia da vi har 15 års erfaring med dette mærke.

Autoteknik Ulfborg

Ulfborg Autolager

Ejendomsmægler

Nybolig Ulfborg

EDC Ulfborg

Elektriker

Jørn Brink ApS

El-firma hvor vi udfører el-installations opgaver både for erhverv, landbrug, sommerhuse og private.

Salg og montering af varmepumper, hvidevarer og belysning.

I butikken på Harbogade 5 er der udvalg af lamper, el-artikler og hårde hvidevarer m.m

Viftrup Jespersen A/S

Viftrup Jespersen A/S er en virksomhed som har rødder i det vestjyske, virksomheden blev etableret helt tilbage i år 1930 i Videbæk og har de sidste 85 år været igennem elektrificering af hele Midt- og Vestjylland. Afdelingen beliggende i Ulfborg, tidligere Brocon som er en del af Viftrup Jespersen A/S, målet har været at én større el-virksomhed, vil kunne skabe flere synergier, en bredere faglig ekspertise, mere fleksibilitet og dække endnu flere specialområder.

Vores mangeårige erfaring med rådgivning og udførsel af alle typer el-arbejde i parcelhuse sikrer én kvalitetsløsning samt energirigtige løsninger til konkurrencedygtige priser.

 • Nye huse og tilbygninger
 • Intelligent styring af el installationer
 • Ventilation
 • Hvidevarer

Vi ser at vores landbrugskunder går i arv fra generation til generation, hvilke vi vover at betragte som et tegn på tillid og kvalitet.

 • Våd- og tørfoderanlæg
 • Ventilationsanlæg
 • Vandingsanlæg

Industri-installationer er et af vores specialer, vi kan tilbyde maskin- og bygningsinstallationer herunder, er vi specialiseret i drift og vedligehold af produktionsanlæg, som sikrer en kompetent samarbejdspartner ved montering og reparation af anlæg.

Mission og visioner: Høj kvalitet i projektlevering.  Lokal forankring er fundamentet

Frisør

Hair by SaLa

Hair by SaLa, en hyggelig frisør salon i hjertet af Ulfborg. 
Du vil altid blive inspireret og forkælet. 
Der kan både bookes tid online eller på vores nummer herunder.

Salon Thorsminde

Herre Salon Ulfborg

Blomster, brugskunst og gaver

Blomsterbiksen

Blomsterbiksen laver alt indenfor blomster.
Buketter, sammenplantninger, begravelses binderi og bryllups binderi,
vingaver mm
Ingen opgaver er for små eller for store.

Renata's wood work

Renata’s wood work
Leder du efter en kreativ og unik dekoration til boligen eller en særlig gave?
Det finder du lige præcis her.
Alle ting er unikke og personlige

Luxbolig

Hos Luxbolig.dk finder du et bredt udvalg af lækre ting til hjemmet. Vi forhandler produkter fra Bl.a. House Doctor, Eva Trio, Meraki, Nicolas Vahé og Andersen Furniture.

Når du handler hos Luxbolig, kan du vælge afhentning på vores adresse. Så mangler du lige en hurtig værtindegave, eller har glemt lillemors fødselsdag kan du hurtigt få løst problemet hos os. 😊  Husk at følge os på vores Facebook side. Her kommer der jævnligt fede konkurrencer og tilbud.

Ulfborg Isenkram

Genbrugsbutikker

Baggaards Antik

Genbrug Torstedvej

Sultan Genbrug

Hundepension

Ulfborg hunde og kattepension

Ulfborg hunde og kattepension har siden år 2000 haft fornøjelsen af at passe mange forskellige hunde og katte på vores familiegård her i Ulfborg. Her kan dit kæledyr nyde godt af de naturskønne omgivelser, gode faciliteter, kvalitetsfoder og glade personale. 
Gennem tiden har vi udvidet og renoveret løbende, så vi i dag har 31 hundeboxe, 9 udvendige løbegårde samt 15 katteboxe, hvoraf 8 har udgang til hver sin udvendige bur. 
IT

MTmarketing

Vi er et lille webbureau i Ulfborg som stræber efter at hjælpe virksomheder online. Vi er et lille bureau hvor løsningen er kompetente og holdbare.

Vi hjælper med: 

 • Hjemmesider
 • Webshops
 • Markedsføring både online og i aviser, kateloger m.m.  
 • Udarbejdelse af kateloger, visitkort, brochurer m.m.

Vi er et lille bureau som ikke bundet af faste arbejdstider, så vi kan møde med dig når du har tid og ikke har kunder. 

Industri

Mil-tek

Mil-tek leverer luftdrevne affaldspressere og ballepressere i hele Danmark til komprimering og genbrug af affald som eksempelvis pap, plast, køkkenaffald, EPS6/Flamingo® og dåser. – Så vores kunder kan spare tid, plads og penge!

JCB

Maler

Malermester Ole Hansen

Malermester Ole Hansen A/S fejrede i 2017 50. års jubilæum, så virksomheden er et firma med mange år på bagen og en god ballast heraf, men vi er forsat også en moderne og stabil virksomhed, hvor service og kvalitet er i højsædet. Det betyder, at du trygt kan lægge malearbejdet i vores hænder. Vores medarbejderes kompetencer sikrer dig altid gode resultater, du kan nyde i mange år fremover.

Vi har tre afdelinger beliggende i Ulfborg, Ringkøbing og Holstebro, hvor vi især har en stor kundekreds både af private og virksomheder. Vi har derudover projekter i bl.a. Lemvig, Struer og Hørning og kommer også gerne ud til kunder i resten af Vest- og Midtjylland.

Midtvest Malerfirma

Murer

Ulfborg Murerforretning

Rengøring

Toves Rengøring

Rent og godt v/Trine Lind

Slagter

Vedersø Vildt

Hos Vedersø vildt er vi specialiseret i oparbejdning af hjortevildt, produktion af røgvare og pølser.

Vi servicerer den private jæger, som gerne vil ha sit nedlagte dyr oparbejdet og lavet klar til fryseren.

Desuden opkøber og videresælger vi hjortevildt til Engros, restauranter, hoteller, gårdbutikker og private,  Som gerne vil ha vildtkød fra den danske natur på bordet eller i disken.

Desuden har vi slagterbutiken åbent hver fredag fra 10.30-16.30

Optiker og smykke forretning

Anytime Ulfborg

Anytime er ikke med i en stor og landsdækkende kæde af brilleforretninger, men vil være det lokale alternativ, hvor du altid får den bedst tænkelige rådgivning, og hvor service virkelig kan mærkes
 
Anytime
Bredgade 4
6990 Ulfborg
Supermarkeder

ABC Lavpris

ABC Lavpris er en stærk dansk privatejet dagligvarekæde med profilen: Mærkevarer til lavpris og stor vægt på frugt & grønt.
Vi har ikke – som det ellers er typisk for supermarkeder – udvalgt nogle få hundrede varenumre som discountsortiment, vi har discountpriser på alle 5000 varenumre. Desuden har vi ugens mange tilbud, hvor den i forvejen lave pris får et extra spark nedad.

Harbogade 17
6990 Ulfborg

Høgsberg Økologi

Vi dyrker årstiden økologiske grøntsager som sælges fra vores lille gårdbutik der ligger på Holstebrovej 1 i Ulfborg. Find os på Facebook Høegsberg økologi hvor vi informerer om aktuelle grøntsager og priser

Netto Ulfborg

Tækkefirma

Ulfborg Tækkefirma ApS

Vi er et lille tækkefirma i det vestjydske, der ønsker at levere et tilfredsstillende håndværk, nemlig et godt gammelt håndværk som tækkearbejde. Vi ønsker at vore kunder finder tillid hos os. Vores aftaler skal holdes. Vi forlader ikke en opgave før vi er tilfredse. Vi er 4 mand i firmaet.
Vi er vant til at taget skal tækkes solidt her på vestkysten. Hvis I har en opgave til os, finder vi altid frem til en konkurrencedygtig pris. Vi bruger kun de bedste materialer, købt at professionelle leverandører.
Vi udfører også mindre tømreopgaver i forbindelse med tækkearbejde. Vi er medlem af dansk tækkemandslaug og byg garanti. 
27500150_989853004507832_8690297694177834698_o
Tøj og sko forretninger

Skotorvet

Skotorvet er din lokale skobutik med Vestjyllands største udvalg i sko og støvler, både til hverdag og fest. Vi har et bredt udvalg i damesko fra bl.a. Billi Bi, Tamaris, Rieker, samt herresko fra bl.a. Ecco, Skechers og Green Comfort. Du finder naturligvis også sko til børn fra bl.a. Bundgaard, Ecco og Skechers.
Besøg butikken på Holmegade 8

London Bazar

Gitte T

Tømrer

Finn G Andreasen

Murer og tømrerfirmaet Finn G. Andreasen er et alsidigt murer- og tømrerfirma, som har specialiseret sig i nybyggeri af sommer- og fritidshuse, samt i varetagelsen af entrepriser i forbindelse hermed.

Udover dette udfører vi også almindelige murer og tømrerarbejde så som tilbygninger, renovering og udskiftning af vinduer og døre mv

Kvalitet, fleksibilitet og aflevering af det færdige resultat til aftalt tid er en selvfølge for os. Gennem dialog finder vi i fællesskab frem til den bedste løsning til netop dit projekt.

Vi har et ry for at holde hvad vi lover, så når du benytter dig af murer- og tømrerfirmaet Finn G. Andreasen, kan du være tryg ved visheden om en samarbejdspartner, der overholder aftalerne.

Ulfborg Byg

Tømrer og Snekermester Jørgen Slyk

Tømmerhandel

10-4 Byggemarked og Tømmerhandel

10-4 Byggecenter & Tømmerhandel er en af vestjylands førende leverandør til byggebranchen.
Nyt i butikken er der et stort familiemarked (daglige forbrugsvarer)

10-4 er det moderne fællesnavn for en traditionel tømmerhandel, som startede i 1947, da Henry Kjeldsen åbnede sin første forretning i Ringkøbing.

10-4 Tømmerhandel & Byggecenter
Industriarealet 13
6990 Ulfborg

VVS

Midt Vest VVS

mangler din virksomhed?

Send en mail ved at trykke på ikonet