Lørdag den 9. september 2017 er det 34 år siden Lullebiernes første forestilling blev præsenteret i den gamle biograf i Ulfborg. Fødselsdagen fejres med Viseaftener, fredag og lørdag den 8. og 9. september kl. 20 i Biokuben.

Det er som sædvanlig Ida Jalk der har arrangeret forestillingen i samarbejde med Lullebiernes kunstneriske leder, Thorkil Jalk. Musikken bliver ikke helt unpluged – men næsten. Kapelmester er denne gang Karen Sørensen. John Tipsmark på bas og Jens Hansen Thomsen, harmonika. Jakob Christian Jalk tager trommerne efter behov.
Sætlisten indeholder en bred vifte af bl.a. ældre revyviser og sange fra Højskolesangbogen.
Sangene synges af tolv rutinerede Lullebier: Gitte Elisabet Hansen, Anja Olsen, Linda Olsen, Susanne Jensen, Susanne Andresen (debutant), Jakob Christian Jalk, Thorkil Jalk, Ida Maria Jalk, Maja Ditlev, Povl Kastberg, Inger Ørts og Solveig Nielsen. Herudover medvirker junior Lullebier: Johan, Søren, Karen, Niquita og Shaquira. Carsten Meller er som sædvanlig aftenens chairman.

Publikum kan se frem til endnu en musikalsk oplevelse i Biokuben, hvor der også bliver mulighed for at synge med.

Nærmere oplysninger hos
Thorkil Jalk, mobil 61543526